Parochiebestuur en Parochievergadering

De verantwoordelijkheid voor het beleid in onze Paulus ligt bij twee instanties:
het Parochiebestuur en de Parochievergadering. Beide organen dragen verantwoordelijkheid voor het pastoraat in de breedste zin van het woord en voor de financiële en technische kanten van de parochie.

De leden van het Parochiebestuur – het dagelijks bestuur van de Parochievergadering – worden gekozen uit de leden van de Parochievergadering en maken daar derhalve deel van uit.

De Parochievergadering is samengesteld uit vertegenwoordigers van parochiële werkgroepen, uit betrokken parochianen en uit personen, die om hun kundigheid op een bepaald terrein aangezocht zijn.

Het Parochiebestuur – dat vooral de lopende zaken behartigt - komt eens in de 5 weken bijeen.
contactpersoon:  Pastor Visser
tel. 6191766.

Het E-mail adres is: paulusparochie@kerkrk.nl

De Parochievergadering komt 7x per jaar bijeen.
contactpersoon:  Pastor Visser
tel. 6191766. paulusparochie@kerkrk.nl